Sadece kendi aÄŸaçlarımızdan
Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı
Ürünlerimiz
Kendi bahçemizden elde edilen tüm ürünlerimiz tamamen doÄŸal katkısız ve saftır.
0,5 Lt Cam Şişe Erken Hasat Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı
Gemlik Körfezinden...
İlk Hasat Yeşil Zeytin Sızması,
Ekim ayı baÅŸlarında zeytinler henüz yeÅŸil iken erken hasat döneminde özenle yere deÄŸmeden toplanır, delikli hava geçirgen 20-25 kg alan kasalara konur. Bekletilmeden aynı gün içerisinde fabrikaya götürülür ve sıkıma alınır. Çuvallar yerine kasalarda taşınarak zeytinin kızışmasının dolayısıyla asit oranının yükselmesinin ve yaÄŸda olumsuz tatlar oluÅŸmasının önüne geçilir.
27 C altında 2 fazlı sistemlerde SoÄŸuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle zeytinyaÄŸlarımız üretilir. Bu üretim ÅŸekliyle saÄŸlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileÅŸenler en üst seviyede tutulur.
YeÅŸil meyvemsi aromaya sahip, zeytin meyvesinden gelen fenol bileÅŸenlerin ve antioksidanların etkisi ile dil üzerinde yoÄŸun hissedilir acılık ve genizde yakıcılık oluÅŸturmaktadır. . SaÄŸlık icin gerekli olan E vitamini , bio fenoller, antioksidan vb deÄŸerler en yüksek seviyedir.
Sabah kahvaltılarında çiÄŸ olarak tüketilmesi, salata ve mezelerde, pilav, makarna ,ekmek , pizza ve izgara balık üstüne çiÄŸ dökerek kullanımı tavsiye edilir. Sofralık ve yemeklik için de uygundur.
1Lt Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı
Gemlik Körfezinden...
Olgun Hasat Zeytin Sızması,
Kasım Aralık aylarında zeytinler olgunlaÅŸmaya baÅŸladığında özenle yere deÄŸmeden toplanır, delikli hava geçirgen 20-25 kg alan kasalara konur. Bekletilmeden aynı gün içerisinde fabrikaya götürülür ve sıkıma alınır. Çuvallar yerine kasalarda taşınarak zeytinin kızışmasının dolayısıyla asit oranının yükselmesinin ve yaÄŸda olumsuz tatlar oluÅŸmasının önüne geçilir.
27 C altında 2 fazlı sistemlerde SoÄŸuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle zeytinyaÄŸlarımız üretilir. Bu üretim ÅŸekliyle saÄŸlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileÅŸenler en üst seviyede tutulur.
​
YeÅŸil ve olgun meyveyi birlikte anımsatan aromaya sahip, zeytin meyvesinden gelen fenol bileÅŸenlerin ve antioksidanların etkisi ile dil üzerinde yoÄŸun hissedilir acılık ve genizde yakıcılık oluÅŸturmaktadır.
Günlük tüm soÄŸuk ve sıcak yiyecekler için idealdir. Direkt ve sofralık/yemeklik için uygundur.
5Lt Soğuk Sıkım Naturel Sızma Zeytinyağı
Gemlik Körfezinden...
Olgun Hasat Zeytin Sızması,
Kasım Aralık aylarında zeytinler olgunlaÅŸmaya baÅŸladığında özenle yere deÄŸmeden toplanır, delikli hava geçirgen 20-25 kg alan kasalara konur. Bekletilmeden aynı gün içerisinde fabrikaya götürülür ve sıkıma alınır. Çuvallar yerine kasalarda taşınarak zeytinin kızışmasının dolayısıyla asit oranının yükselmesinin ve yaÄŸda olumsuz tatlar oluÅŸmasının önüne geçilir.
27 C altında 2 fazlı sistemlerde SoÄŸuk Sıkım (Cold Press) yöntemiyle zeytinyaÄŸlarımız üretilir. Bu üretim ÅŸekliyle saÄŸlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileÅŸenler en üst seviyede tutulur.
​
YeÅŸil ve olgun meyveyi birlikte anımsatan aromaya sahip, zeytin meyvesinden gelen fenol bileÅŸenlerin ve antioksidanların etkisi ile dil üzerinde yoÄŸun hissedilir acılık ve genizde yakıcılık oluÅŸturmaktadır.
Günlük tüm soÄŸuk ve sıcak yiyecekler için idealdir. Direkt ve sofralık/yemeklik için uygundur.